CHANGE 4 LIFE

TEGET SPIRIT

Dobrodošli u program “Change 4 Life” u Tegetu! Naša misija je da pomognemo svima koji žele promenu, posebno onima koji teže gubitku kilograma i postizanju forme. Naš klub je otvoren iz ljubavi i strasti prema ovoj misiji.

ŽIVOTNA TRANSOFRMACIJA

Besplatni grupni treninzi >

Radimo sa tobom u malim grupama (do 10 ljudi), pružajući treninge prilagođene tebi i tvom cilju – gubitku kilograma.

Kompletan plan ishrane >

Pružamo detaljna uputstva za ishranu i popis za kupovinu kako bi se izbegao gubitak motivacije.

Kompletan plan ishrane >

Naši treninzi su dizajnirani da podignu tvoju energiju dok radiš na svom cilju – gubitku kilograma.

Izgradnja mišića >

Naši treninzi su fokusirani na stimulaciju testosterona, izgradnju mišića, podizanje snage i izdržljivosti celokupnog sistema.

Smanjenje telesne mase >

Kroz naš program, naučićeš strukturu obroka bez iscrpljujućih dijeta. Očekujemo da treniraš i da se pridržavaš naših saveta.

DISCIPLINA JE LEK ZA SAMOPOUZDANJE

ZAŠTO OVAJ PROGRAM?

Mi smo vaša ključna podrška na putu do ostvarivanja vaših najvećih ciljeva, bez obzira na izazove. Naši grupni treninzi su tek uvod u vašu transformaciju, jer verujemo da je ključ u ravnoteži života van teretane – ishrani, snu i upravljanju stresom.

Proširili smo naš pristup da vam pomognemo ne samo sa vežbanjem, već i u svim aspektima života koji utiču na gubitak kilograma. Ograničen broj polaznika osigurava da svakome posvetimo dovoljno pažnje. Niste sami u ovom putovanju – zajedno možemo savladati prepreke i postići nešto izuzetno. Vaša transformacija počinje danas!

POLEĆEMO!?

Da li ste spremni za transformaciju života? Naš program “CHANGE 4 LIFE” je prilika za one koji su motivisani i odlučni da naprave promenu.

Šta vas očekuje?

  • Grupni treninzi tri puta nedeljno (ponedeljak, sreda, petak) u 9h ili 18h.
  • Besplatno istezanje svake subote u 12h.
  • Funkcionalni trening koji uključuje trening snage, visokointenzivni kružni trening, smanjenje telesne mase, izgradnju mišićne mase, i aktivno i pasivno istezanje.
  • Personalizovani plan ishrane sa receptima za svaki dan.
  • Konsultacije sa detaljnom anamnezom, merenjem telesnog sastava, i predlogom suplementacije.
  • Nedeljni update sa klijentima.
  • Teragun za oporavak i masažu.
  • WhatsApp grupa za postavljanje pitanja i razjašnjavanje nedoumica.

Dođite pola sata ranije na prvi trening za merenje i analizu tela. Verujte u sebe, pratite naša uputstva, i zajedno ćemo napraviti promenu! 

Januar / Februar: 🏋️‍♂️ No Cheat, Just FIT >

Nakon praznične gozbe, vraćamo se zdravim navikama i fokusiramo na fitnes.

Mart / April / Maj: 🔥 BFF - Burn Fat Fast >

Proleće je vreme za sagorevanje masti. Fokusiramo se na intenzivne treninge i zdravu ishranu.

Jun / Jul: 💪 Testoster(on) >

Leto je tu! Radimo na stimulaciji testosterona i izgradnji mišića. Vreme je da pokažemo rezultate!

Avgust / Septembar / Oktobar: 🧠 Smart Progress >

Treniramo pametno, smanjujemo bol u leđima i pripremamo telo za zimu.

Novembar / Decembar: 🏆 Strength Phase >

Završavamo godinu ciklusom snage, radimo na rastu mišića i podižemo snagu i izdržljivost. Spremni smo za nove izazove!

KOLIKO JE ULAGANJE?

Pre nego što dobiješ odgovor na ovo pitanje sledeće je potrebno da znaš. Osim novca, potrebno je uložiti i svoje vreme. Jesi li spreman/na nedeljno odvojiti 5-10 sati za svoju životnu promenu? Zanima te sigurno i cena, ali pre nego razmisliš koliko ćeš i kako ćeš platiti, razmisli koliko ovakav program, koji će ti pomoći da napokon izgubiš željene kilograme, vredi za tebe?

ZNAŠ LI KOLIKA JE CENA “NEZDRAVOG” NAČINA ŽIVOTA?

Ako je pekara tvoja usputna lokacija svakog jutra, u 8 nedelja sam/a izračunaj koliko ostaviš novca na mesto koje te udaljava od svog cilja.

Ako si pokušao/la kilograme skinuti uz pomoć “čarobnih” čajeva, tableta ili suplemenata. Takav način gubitka kilograma u većini slučajeva je neuspešan ili rezultira povratkom kilograma – jer nedostaje ono ključno – zdrave navike kojima te takve metode ne uče, a u 8 nedelja ih je moguće postaviti.

Kada naučiš kako je zdrava hrana zapravo jednostavna, ali i povoljna, shvatićeš koliko ti zapravo novca može uštediti ono što naučiš kroz ovaj program – sigurno za 12 meseci zdravog stila skupiš za odmor koji će ti pomoći da se odmoriš – jer odmor je bitan za pravilno funkcionisanje tvog tela.

Ovaj stil života svakako omogućava više energije I na poslu I kući.

Amazon je kompanija koja je svojim zaposlenima odredila trening kao obavezu jer su videli benefite zdravih I energičnih zaposlenih.

Želiš li umesto ovog programa pronaći personalnog trenera, tu te svakako podržavamo, ali isto tako znamo da ne može svaka osoba toliko platiti. Naši kapaciteti individualnih treninga gotovo su uvek popunjeni, a kako smo rekli u početku, želimo biti u mogućnosti pomoći što većem broju ljudi da postigne željenu promenu i reše se viška kilograma.

Cena za “CHANGE 4 LIFE” iznosi 23.500 RSD za jednomesečnu članarinu.

POSTOJI LI GARANCIJA?

Bićemo iskreni garancije nema tj. povratka novca nema.

Dajemo ti svoje vreme, znanje i podršku, te dodatne materijale. Ukoliko nisi odgovaran i ne koristiš sve navedeno prema našim uputstvima i smernicama – moguće je da će rezultat izostati, ali kao što smo rekli na početku – mi ne možemo napraviti sve umesto tebe, ali te možemo naučiti i usmeriti.

Na tebi je da pokažeš odlučnost i primeniš sve što očekujemo od tebe i rezultat zasigurno neće izostati.

KAKO MOŽEŠ REZERVISATI JEDNO OD 10 MESTA?

Ako znaš da je ovaj program ono što ti je potrebno nakon što si sve pročitao javi nam se putem naše online kontakt forme ili emailom na office@teget-box.com i napiši “CHANGE4LIFE”.

Celi iznos ne moras uplatiti odmah, ali kako je interes za ovim programom uvek velik, za rezervaciju mesta potrebno je uplatiti kotizaciju od 5000 din!

Radujemo  se mogućnosti da ti pomognemo u ostvarenju tvoje životne promene!

Teget Tim
#budisebivazan